Sam4S NR 510 B

450,00555,00 excl. BTW

In één oogopslag alles binnen handbereik dankzij het heldere 8-regelige LCD-display. De Sam4S NR-510 B beschikt over een plat toetsenbord met 60 vooraf ingestelde omzetgroepen en slaat al uw gegevens veilig op via een SD-kaart. Deze kassa is ideaal voor horecagelegenheden zoals een snackbar of een klein restaurant. De geldlade is handig ingedeeld in 8 muntvakken en 4 biljetvakken.

Laat uw kassa programmeren, goed ingesteld en geen uitzoekwerk met handleidingen of ingewikkelde software.

Artikelnummer: N/B Categorie: Tag:

Beschrijving

Sam4S NR-510B

We willen graag de Sam4S NR-510B met plat toetsenbord aan je voorstellen, een instapmodel voor de horeca. Of je nu een fastfoodrestaurant, café, restaurant, bar of nachtclub runt, de NR-510B biedt functies die aansluiten bij de horeca behoeften.

Duidelijk Gebruikersdisplay

De Sam4S NR-500 RB beschikt over een zeer duidelijk gebruikersdisplay (8-regelig LCD) waarin u de laatste kassahandelingen kunt zien.

Klantendisplay

De Sam4S NR-500 RB beschikt over een klantendisplay waarop uw klanten kunnen meekijken naar de bedragen die op de kassa worden geregistreerd. Dit geeft uw klanten de mogelijkheid om direct mee te kijken en wekt vertrouwen in een correcte afhandeling van de transactie.

Printer

De Sam4S NR-500 RB is uitgerust met een printer die eenvoudig kan worden voorzien van een nieuwe kassarol dankzij het drop-inn systeem. Het is ook mogelijk om de bon uit te schakelen en indien gewenst achteraf een bon voor uw klant af te drukken. Dit resulteert in aanzienlijke besparingen op het gebruik van papier.

Tafelregistratie

Met de Sam4S NR-500 RB heeft u een kassa waarmee u eenvoudig tafelbeheer kunt toepassen.

Belangrijkste Kenmerken

 • Eenvoudig in gebruik.
 • Papier besparen dankzij de bon achteraf functie.
 • Eenvoudig papier invoeren door het drop-inn systeem.
 • Mogelijkheid om een logo, tekst of grafisch boven de bon af te drukken.
 • 60 snelkeuzetoetsen op het toetsenbord.
 • Tot maximaal 8.000 artikelen te programmeren.
 • Het is mogelijk om de kassa door ons te laten programmeren.
 • SD-kaart voor back-up en bewaring van uw elektronische journaal.
 • 4 Betaalwijzen om geldstromen te scheiden.
 • Een bediendedisplay met een duidelijke weergave van de laatste handelingen en het totaalbedrag.
 • Een ingebouwd klantendisplay met de weergave van het bedrag.
 • Batterijback-up voor geheugenbehoud.
 • Mogelijkheid tot het programmeren van 99 omzetgroepen.
 • Verhoogd toetsenbord.
 • Afronden op 5 cent.
 • Wisselgeldberekening mogelijk.
 • Dag- en periode rapporten mogelijk.
 • Elektronisch journaal.

Programmeer service

Bij kassawinkel.nl begrijpen we dat het programmeren van een kassa tijdrovend en soms ingewikkeld kan zijn. Daarom bieden wij een eenvoudige en stressvrije oplossing: Laat uw kassa door ons programmeren wij zorgen ervoor dat deze volledig gebruiksklaar is.

U levert uw gegevens aan, wij maken de kassa helemaal gebruiksklaar:

Met ons programmeer aanbod hoeft u zich geen zorgen te maken over technische details of het uitzoeken van complexe instellingen. U kunt ons gewoon uw gegevens en specificaties sturen, en ons ervaren team zal ervoor zorgen dat uw kassa perfect is ingericht voor uw bedrijf.

Geen gedoe:

Het programmeren van een kassa kan een uitdaging zijn, maar met onze service hoeft u zich geen zorgen te maken over het gedoe dat ermee gepaard gaat. Wij nemen de technische aspecten uit handen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw bedrijf runnen.

Geen uitzoekwerk:

Geen behoefte aan urenlang uitzoekwerk en handleidingen doornemen. Laat ons het werk voor u doen, zodat u snel aan de slag kunt met uw nieuwe kassasysteem.

Goed ingericht:

Ons team van experts zorgt ervoor dat uw kassa perfect is ingericht voor uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om menu-instellingen, belastingtarieven, of andere aanpassingen, wij zorgen ervoor dat alles naar wens is.

Bij kassawinkel.nl streven we ernaar om het proces van het verkrijgen van een nieuwe kassa zo eenvoudig en naadloos mogelijk te maken. Vertrouw op onze programmeerservice om ervoor te zorgen dat uw kassa snel en efficiënt operationeel is, zodat u zich kunt concentreren op het runnen van uw horecabedrijf. Geen gedoe, geen uitzoekwerk, gewoon een goed ingerichte kassa die klaar is voor gebruik.

Extra informatie

Programmeren?

Programmeren, Zelf programmeren

Kassarollen?

Ja 1 doos kassarollen, Geen kassarollen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sam4S NR 510 B” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Opties selecteren