Aanbieding!

Epson TM-T20

Oorspronkelijke prijs was: €165,00.Huidige prijs is: €155,00. excl. BTW

Met de Epson TM-T20III haal je een betaalbare kassabonprinter in huis die snelheid, betrouwbaarheid en efficiëntie combineert. Verhoog de bedrijfsefficiëntie met deze betrouwbare partner aan de kassa. Snel afdrukken, minder papierverspilling en flexibele connectiviteit maken deze printer perfect voor drukke omgevingen. Ontdek de voordelen vandaag nog!

De Epson TM-T20 is te koppelen aan onze TOUCH KASSASYSTEMEN

Download drivers

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Epson TM-T20III – De Perfecte POS-Kassabonprinter voor Elke Ondernemer

Betaalbaar, Betrouwbaar, Flexibel en Snel – Uw Weg naar Efficiëntie

Bij kassawinkel.nl begrijpen we de behoefte aan betaalbare, betrouwbare, en efficiënte kassabonprinters voor ondernemers. Daarom stellen we graag de Epson TM-T20III aan u voor, een uitzonderlijke entry-level POS-kassabonprinter die voldoet aan al jouw eisen.

Betaalbaar en Milieubewust

Met de Epson TM-T20III bespaart u niet alleen geld, maar bent u ook milieubewust. Dankzij de papierbesparingsfunctie wordt papier efficiënt gebruikt. Minder marges aan de boven- en onderkant, minder ruimte tussen regels, en kleinere barcodes betekenen flexibiliteit zonder verspilling. Bovendien wordt het logo bovenaan de bon afgedrukt voordat deze wordt afgesneden, waardoor de bovenmarge met 12 mm wordt verminderd. Dit zorgt voor lagere papierkosten zonder in te leveren op kwaliteit.

Betrouwbaarheid die u kunt Vertrouwen

Met een indrukwekkende gemiddelde tijd tussen storingen van 360.000 uur en een mechanische levensduur van 15 miljoen regels, is de TM-T20III gebouwd om te presteren, zelfs in veeleisende omgevingen waar veel moet worden afgedrukt. U kunt erop vertrouwen dat deze printer blijft werken, dag na dag.

Flexibele Connectiviteit

De TM-T20III is ontworpen met flexibiliteit in gedachten. Met een ingebouwde USB- en seriële interface. Dit betekent dat u kunt schakelen tussen connectiviteitsopties op basis van jouw behoeften, waardoor de TM-T20III een langetermijninvestering is.

Snel en Efficiënt

Met een indrukwekkende printsnelheid van 250 mm/sec bespaart u waardevolle tijd, zelfs tijdens piekuren wanneer er een lange rij wachtende klanten is. Bovendien biedt de concurrerende prijs en lage bedrijfskosten gemoedsrust, zodat u zich kunt focussen op de groei van uw bedrijf.

Belangrijkste Kenmerken in een Oogopslag

  • Voordelig met automatische papierreductiefunctie
  • Betrouwbaar met een levensduur van 15 miljoen regels
  • Snel met een printsnelheid van 250 mm/sec
  • Flexibele aansluitmogelijkheden: USB + serieel
  • Gemoedsrust met Epson, de grootste POS-printerproducent van Europa

Kies de Epson TM-T20III voor uw kassabon printer en ontdek de perfecte balans tussen prijs, prestaties en betrouwbaarheid. Verhoog uw efficiëntie en bespaar geld terwijl u profiteert van Epson’s reputatie voor kwaliteit en duurzaamheid.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…