Aanbieding!

Pinrollen 57x40x12

Oorspronkelijke prijs was: €35,00.Huidige prijs is: €30,00. excl. BTW

Kenmerken:

Type papier: Thermisch papier

Afmetingen: 57x40x12mm

Lengte: 18 meter

Papier gewicht: 48 grams

Aantal rollen: 50 rollen per doos

Staffel Aantal Voordeel
2-4 2 - 4 5%
5-10 5 - 10 10%
Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Uw Betrouwbare Partner voor Pinrollen – Geschikt voor Diverse Pinapparaten

Bij kassawinkel.nl begrijpen we de essentie van hoogwaardige pinrollen voor uw pinapparaten. Onze thermische pinrollen, met een afmeting van 57x40x12mm en een royale lengte van 18 meter, zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen.

Kenmerken die ertoe doen

Onze pinrollen zijn vervaardigd van 48 grams thermisch papier, waardoor ze ideaal zijn voor scherpe, heldere afdrukken. Ze zijn voorzien van einde strepen, waardoor u altijd op de hoogte bent wanneer het tijd is om een nieuwe rol te plaatsen. Bovendien worden deze rollen geleverd in handige dozen van 50 stuks, zodat u altijd voldoende voorraad heeft.

Kwaliteit en duurzaamheid

Bij kassawinkel.nl hechten we waarde aan duurzaamheid. Daarom dragen al onze geleverde rollen het FSC-keurmerk, wat betekent dat ze afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Daarnaast kunt u erop vertrouwen dat onze pinrollen bisfenol-safe zijn.

Pinrollen van Topkwaliteit

Onze pinrollen zijn ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van uw pinapparaten. Wij leveren kwaliteit en betrouwbaarheid, zodat u zich kunt concentreren op uw transacties, zonder zorgen over de rollen.

Kies voor de kwaliteit van kassawinkel.nl en zorg ervoor dat uw pinapparaten altijd soepel en efficiënt werken. Bestel vandaag nog en ontdek waarom onze klanten vertrouwen op onze pinrollen voor hun bedrijf.

Extra informatie

Maat

57mm x 40mm x 12mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.