Aanbieding!

Handscanner usb 1d / 2d

Oorspronkelijke prijs was: €60,00.Huidige prijs is: €55,00. excl. BTW

Handscanner USB
Snel scannen van alle gangbare 1D- en 2D-barcodes. Ergonomisch ontwerp voor gemakkelijk gebruik, met blauwe LED-indicator en akoestisch signaal bij succesvolle scans.

Artikelnummer: handscanner-S-52 MetaPace Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Metapace S-52 2D hand scanner barcode & QR code – Efficiënt Scannen tegen een Aantrekkelijke Prijs

De Metapace S-52 2D barcode scanner / imager biedt de perfecte balans tussen functionaliteit en prijs. Het is ontworpen om alle gangbare 1D- en 2D-barcodes nauwkeurig te lezen en levert indrukwekkende prestaties tegen een aantrekkelijke prijs.

Ergonomisch Ontwerp en Eenvoudig in Gebruik

Met een ergonomisch ontwerp ligt de S-52 handscanner voor QR en barcodes prettig in de hand en is hij gemakkelijk te gebruiken. Of je nu in de retail of de horeca werkt, of waar dan ook waar je een betrouwbare scanner nodig hebt voor diverse taken, de S-52 staat voor je klaar.

Snel en Betrouwbaar

De S-52 scanner overtuigt niet alleen met zijn aantrekkelijke design, maar ook met zijn uitstekende functionaliteit. Dankzij de 2D area-imager technologie kan hij snel en betrouwbaar allerlei complexe barcodes scannen. Of het nu gaat om gedrukte barcodes op verschillende materialen of digitale codes van een scherm of display, de S-52 kan het allemaal aan.

Ideaal voor 2D Barcodes

De focus van de S-52 ligt op complexe 2D-barcodes, waaronder QR-codes. Met een blauwe LED-indicator geeft hij visuele feedback bij succesvolle scans, en het akoestische signaal versterkt de zekerheid en verhoogt de efficiëntie en productiviteit.

Eenvoudige Installatie met Plug & Play

De initiële installatie is moeiteloos dankzij Plug & Play, inclusief de meegeleverde USB-kabel. Haal de S-52 gewoon uit de verpakking, sluit hem aan via USB en je kunt direct aan de slag.

De Perfecte Instapscanner

Voor wie op zoek is naar een betrouwbare scanner in het economische prijssegment, is de S-52 de ideale keuze. Hij combineert functionaliteit, gebruiksgemak en een aantrekkelijk prijskaartje in één apparaat. Met zijn ergonomische behuizing ligt hij comfortabel in de hand en kan hij gemakkelijk worden bediend.

Kies voor de Metapace S-52 2D hand scanner en verbeter de efficiëntie van je bedrijf met een scanner die betrouwbaarheid en prestaties biedt zonder je budget te overschrijden.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…